logo_key_installaties_retina

Over Ons

Verhogen van connectiviteit, Bevorderen van succes.

Wie we zijn

Key Installaties heeft jarenlange ervaring met de aanleg van wifi- en datanetwerken en glasvezelinstallaties.

By combining knowledge and new, but proven efficient technology, we prepare buildings for the future. We combine knowledge and technology to optimize buildings for the technology of tomorrow.

In addition to our flexibility and commitment, we are known for excellent service. We advise, design, install, measure, certify and maintain

15+
Jaren ervaring
Onze Visie

Onze visie is om de evolutie van naadloze connectiviteit te pionieren, gebruikmakend van geavanceerde technologie en expertise om een toekomst mogelijk te maken waarin elke interactie moeiteloos verbonden is en geoptimaliseerd is voor succes.

Onze Missie

Onze missie is om ongeëvenaarde connectiviteitsoplossingen te leveren, waarbij expertise en innovatie worden gecombineerd om bedrijven in staat te stellen voor een toekomst van naadloze communicatie, efficiëntie en voortdurend succes.

Onze Waarde

Onze waarde ligt in de samensmelting van expertise, innovatie en onwrikbare toewijding. We streven ernaar om optimale connectiviteitsoplossingen te leveren, waarbij we duurzame partnerschappen en succes voor onze klanten bevorderen.

Heb je meer hulp nodig?
Neem contact op met ons team van experts om planopties te verkennen.

Neem contact op met ons deskundig team om diverse planopties te verkennen en uw connectiviteitsbehoeften te bespreken. Wij staan voor u klaar!

Klantenservice

Onze toegewijde experts zorgen voor een naadloze, bevredigende ervaring bij al uw connectiviteitsbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op!

Ticket Ondersteuning

Onze ticketondersteuning biedt snelle, doeltreffende oplossingen voor al uw technische vragen. Neem contact op voor directe assistentie en oplossingen.

Inzicht

Diepgaand inzicht in uw behoeften vormt de kern van onze diensten, waardoor we op maat gemaakte oplossingen leveren voor succesvolle connectiviteit.

What we do

Geïntegreerde Connectiviteit Uitmuntendheid

Onze op maat gemaakte oplossingen voor data netwerken, WiFi en glasvezeloptiek optimaliseren connectiviteit. Met expertise in advies, ontwerp, installatie en onderhoud bieden wij uitmuntendheid op het gebied van verbondenheid, waardoor uw bedrijf naadloos, snel en betrouwbaar functioneert in de moderne digitale wereld.

WiFi Netwerk Installatie & Optimalisatie
Netwerk Ontwerp & Advies
Fiber Optic Installatie & Onderhoud
× Hoe kan ik je helpen?